NIEUWS

BCdagen werkt samen met MVO Nederland als partner
BCdagen.nl organisator New way 2 go is partner van MVO Nederland. Als partner van MVO Nederland zien wij een mooie samenwerkingen groeien en staan wij open voor nog meer samenwerking, deelname van pleinen, duurzame idee├źn en partnerschappen en zijn bereid kennis en ervaringen actief te delen op een netwerkplatform als BCdagen die hiervoor zeer geschikt is. www.bcdagen.nl

BCdagen - De Bedrijvencontactdagen

De BCdagen richt zich op ondernemers, organisaties en overheden uit de regio. Natuurlijk staan de BCdagen ook open voor deelname van organisaties uit naburige provincies, om ook zo zakelijke relaties te versterken en contactmomenten te vergroten. Voor meer informatie: www.bcdagen.nl

Investeer in nieuwe wegen

Ontwikkel en promoot uw onderneming via ons en bespaar tijd en geld!
Andere tijden vragen namelijk om een andere aanpak. Transformeer nu en neem net als een rups een kwantumsprong en wordt succesvol als de vlinder met plezier en nieuwe energie. Innoveer bewust, ontwikkel en wordt creatiever!
Stuur een email info@newway2go.nl BEL 06 12 64 86 27

NIEUWE WEGEN..

NEW WAY 2 GO helpt u ook graag verder met de mogelijkheden van social media.
U kunt informatie aanvragen als u geïnteresseerd bent in nieuwe media oplossingen via 06 - 12 64 86 27 Volg ons via: twitter, linkedin of facebook.
http://twitter.com/#!/newway2gopuntnl

NEW WAY 2 GO VAN START

NEW WAY 2 GO is een professioneel full-service reclamebureau en organisatiebureau met een nieuwe en verfrissende manier van werken.
Wij begeleiden graag uw communicatie opdrachten. Bel ons op: 06 12 64 86 27